Exemplum

Projekti.

PortfolioProjekti koji su iza nas

Fast food Medo

Fast food Medo je pečenjarnica u Belom Manastiru s bogatom ponudom jela s roštilja, te kebaba. U svrhu promocije prehrambenih proizvoda izrađena je internet stranica.

Stranica je dinamička, potpuno responzivna i prilagođena svim uređajima.

Posjeti


MediaBox (faza izrade)

MediaBox je samoposlužna autopraonica u Belom Manastiru, koja uz to nudi i usluge auto njege i kozmetike, te prodaje autoplina i plina u boci. Za njihove potrebe u izradi je stranica u svrhu promocije njihovih proizvoda i usluga i putem interneta.

Dinamička, potpuno responzivna stranica, prilagođena za sve uređaje.

Posjeti


Reflekt (faza izrade)

Reflekt je salon za njegu i obnovu kose i vlasišta u Osijeku. U izradi je stranica za promociju njihovih proizvoda i usluga, a prilagođena je njihovim potrebama i zahtjevima.

Stranica će biti dinamička sa puno animacija, potpuno responzivna i prilagođena za sve uređaje.

Posjeti


Educator (faza izrade)

Educator je program za upravljanje informatičkom učionicom i u svrhu promocije i prodaje programa u izradi je stranica po željama vlasnika licence.

Stranica će biti dinamička, potpuno responzivna i prilagođena za sve uređaje.

Posjeti


Domaća paprika

Domaća paprika je dinamička responzivna stranica napravljena za lokalni OPG koji se bavi proizvodnjom mljevene začinske paprike više od 20 godina.

Stranica je prilagođena za sve uređaje.

Posjeti

Darosy (faza izrade)

Darosy je tvrtka iz Belog Manastira koja se bavi mnogim uslužnim djelatnostima od vođenja knjigovodstva do ugostiteljstva, organizacije manifestacija.

Ovo je responzivna dinamička web stranica sa puno animacija.

Posjeti


Žrk Baranja

ŽRK Baranja Beli Manastir je ženski rukometni klub koji se natječe u 2.hrl sjever. Odlučili su se za izradu web stranice koja se ažurira svaki tjedan. Ažuriranje se vrši dodavanjem novih rezultata, tablice i statistike.

Ovo je dinamička stranica prilagođena i mobilnim uređajima.

Posjeti